google + linkedin aplica acum

VINDECARE PRIN MISCAREA INIMII

20 Feb. 2017

 

VINDECARE PRIN MISCAREA INIMII
Spatiu si Timp dedicat Inimii tale

Bucuresti ∞ luni 20 februarie 2017

“ Nimic nu se schimba pana ceva se misca” (Albert Einstein)

La 22 de zile de la conceptie o viata incepe. Cu prima bataie a inimii. Primul lucru pe care l-ai manifestat pe acest Pamant a fost ritmul inimii.
Asa a inceput totul.

Alte si alte ritmuri s-au suprapus curand.
...
Cat de mult ne mai gandim astazi la ritmul inimii noastre? Mai stim povestea lui de inceput? Este un dar suprem la care ne conectam constient prea rar.
Inima noatra stie ceea ce noi am uitat demult.
Ai vrea sa o intrebi cine esti?

Noi suntem aici pentru ca am raspuns Da!

Luni 20 februarie 2017, in Bucuresti, te intampinam cu onoare in spatiul deschis inimii.
Timp de 3 ore descoperim puterea de vindecare a miscarii din inima.

Intr-un spatiu primitor, in haine comode, cu sustinerea muzicii vom trece impreuna printr-o prezentare relaxata si o meditatie usoara. Sustinem apoi grupul cu o incalzire fizica, ne gasim ritmul inimii si pasim in trei exercitii care ne vor ajuta sa percepem si sa ne acordam pe frecventa de vindecare naturala a inimii.

Vrei sa afli cateva informatii preliminare despre valoarea terapeutica a miscarii? Te invitam sa vizitezi pagina de Facebook a Asociatiei Romane de Psihoterapie prin Dans si Miscare (https://www.facebook.com/Asociatia-Romana-de-Psihoterapie-prin-Dans-si-Miscare-264654573670552/).

Te insotim noi Consuella Efrim si Dana Bucur.

Consuella Efrim este formator, consilier dezvoltare personala, master NLP, mediator, are 90 de ore de formare in psihoterapia integrativa, o calificare in psihopedagogie marca Florian Colceag, 2 ani de formare continua in Notiuni Introductive, Teoretice si Practice in psihoterapia prin miscare si dans.
Mai multe detalii pe
http://www.utopiaways.com/uploads/media/diplome-si-certificari-2016_hmqw.pdf

Dana Bucur este consilier dezvoltare personala, terapeut intuitiv, cu mai multe formari profesionale sub umbrela The Journey®, practician al metodei ThetaHealing®. A urmat cursul de calificare in psihopedagogie Florian Colceag si 2 ani de formare continua in Notiuni Introductive, Teoretice si Practice in psihoterapia prin miscare si dans.
Mai multe detalii pe www.danabucur.com

Locatia este in Bucuresti, Casa cu Flori, Dumitru Cariadgi nr. 7 sector 3, (la 2 minute de statia de metrou Piata Muncii).

Inscriere:consuella.efrim@gmail.com si dana@danabucur.com.