google + linkedin aplica acum

MANDALA INTRE CER SI PAMANT – INITIERE IN MANDALA OUTDOOR

21 Apr. 2017

INITIERE IN MANDALA - Un eveniment in parteneriat Centrul Alfred Adler, Utopia Ways si Outdoor Welness.


Un concept unic, in care natura se va reflecta in mandale iar mandalele se vor reflecta inapoi in natura.

MANDALA INTRE CER SI PAMANT – INITIERE IN MANDALA OUTDOOR
Curs de baza outdoor (bazat pe metoda mandalelor de lumina a Ursulei Irrgang) cu:

Ramona Andrei*, Consuella Efrim** si Outdoor Wellness***
21-23 aprilie 2017, Bran


Un concept in care Fiinta este privita integrat si atinsa in mod subtil in toate resorturile ei prin provocarea limitelor, largirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor fizice, mentale si emotionale....

Conexiunea cu corpul a fost, destul de mult timp, subminata de imaginea idealizata a suprematiei creierului in corpul si viata noastra. In realitate, nu se poate stabili suprematia la acest nivel deoarece pentru functionalitatea si functionarea optima a omului (homeostazie) cheia este integrarea autentica a triadei corp-minte-suflet.

Activitatile in aer liber (outdoor) pun accentul pe conectarea cu corpul si senzatiile fizice, uneori impingandu-ne limitele si provocandu-ne sa accesam resurse poate inca nedescoperite din noi insine. Ele sunt gandite sa readuca in fiecare spiritul de aventura, curajul si asumarea acestuia, reconectarea la resursele corpului fizic, descoperirea resorturilor intime de incredere in sine si in ceilalti (echipa), reconectarea cu inteligenta naturii si infinita ei sensibilitate vibrationala, simtul umorului si tot ce tine de umanitatea noastra nealterata.

Vom experimenta rapelul pe stanca, traversarea la inaltime intre copaci si trekking-ul.

Mandalele reprezinta limbajul universului, tradus in forme si culori, continand structurile esentiale, fundamentale ale luminii in fiecare act de creatie.

Tot ce exista in forma naturala urmeaza niste legi si principii precise, care lasa insa foarte mult loc pentru alternative si creativitate. La nivelul creierului lucrul cu mandalele genereaza un proces de resetare si reechilibrare a emisferelor cerebrale, generand in acelasi timp forme complexe de integrare la nivelul gadurilor, taririlor si senzatiilor. Corpul devine astfel o oglinda a unei harti mentale extinse, in care fiecare noua conexiune genereaza o noua asezare a sistemului si astfel intra intr-un proces natural de vindecare si evolutie.

A intelege calea mandalelor si a pasi in acest mod de reflectare a lumii presupune deschiderea de a accepta ca suntem mai mult decat am crezut si ni s-a spus ca suntem. Mandalele exista in toate culturile traditionale din timpuri foarte vechi pentru ca ele reprezinta conexiunea noastra cu informatia originara, cu matricea primordiala.

Te invitam sa pasesti in intelegerea structurilor ce stau la baza mandalelor, a numerelor fundamentale, a principiilor neurofiziologice care genereaza fenomenul de feedback regenerativ la nivelul creierului, a aspectelor feminin si masculin care stau la baza formelor mandalelor si nu in ultimul rand in intelegerea impactului folosirii lor la nivel individual si de grup, in variante numerice sau creative.

Vom parcurge impreuna calatoria mandalelor de lumina, dupa metoda Ursulei Irrgang, descoperind esenta functionalitatii lor, metode de calcul pentru vindecare si/sau pentru extinderea constiintei.

Te invitam la mai mult decat un curs… la o initiere prin mandale in si prin natura, mandale pe care le poti folosi apoi in viata personala, de familie, in formele terapeutice pe care le practici, in scoala sau in dezvoltarea organizationala.

Program:
Vineri, 21 aprilie , 14:00 - 22:00 (cu pauza de masa si pauze de integrare)
Sambata, 22 aprilie, 09:00 -22:00 (cu pauze de masa si pauze de integrare)
Duminica, 23 aprilie, 09:00 - 16:00 (cu pauza de masa)

Locatie:
zona Bran, judetul Brasov (detalii la inscriere)

Pret special pana la 15 martie: 950 RON - Pretul dupa 15 martie: 1200 RON. Inscrierea este confirmata prin achitarea partiala (minim50%) sau integrala a taxei de participare.
Plata se face in ron, la cursul zilei.

Pretul include:
-cazarea in camera dubla
- participarea la curs
- materialele de lucru (hartie, culori, matrici, etc.)
- manualul scris de Ursula Irrgang
- un set de mandale personalizate
- activitatile outdoor

Grupul are numar limitat de participanti, iar locurile se ocupa in ordinea inscrierii!

Ce iti aduce participarea la acest curs:
-->Intelegerea principiilor fundamentale de accesare si functionare a mandalelor
-->Elemente esentiale de numerologie, matematica bazata pe secventa Fibonacci si utilizarea numarului de aur in intelegerea progresiei originare.
-->Intelegerea si aplicarea unor metode de calcul specific mandalelor de lumina
-->Pornim de la cea mai simpla mandala numerica si vom dezvolta metoda pana cand putem lucra cu mandala cu 8 cifre, care face posibila intelerea potentialului din data ta de nastere
-->Intelegi modul de lucru si modalitatea prin care sunt generate mandalele prin programul (softul) creat de Ursula Irrgang si pe care il vei putea apoi folosi in dezvoltarea ta personala sau in lucrul cu oamenii
-->Intelegi si dezvolti potentialul mandalelor creative (liber desenate) , asezate pe structurile fundamentale dar care sunt diferite ca efect si potential informational de mandalele prestructurate , simetrice, construite pe principiul centrarii.
-->Vei beneficia de invatare si sustinere in sinergia unui grup asa cum iti este cel mai potrivit in acest moment.
-->Vei descoperi tot ce ai ales sa uiti cand nu ai mai crezut in resursele tale fizice
-->Vei experimenta moduri de accesare a curajului si asumarii alaturi de oameni frumosi
-->Iti vei aminti cum sa crezi in tine si in ceilalti, sa razi, sa dansezi, sa te bucuri pe tine si pe cei din jur cu inocenta si forta copilului interior

Mai inseamna ca acest curs, iti ofera posibilitatea sa achizitionezi de la Ursula Irrgang programul creat de ea -softul generator de mandale.

Acest soft a luat fiinta in urma a 12 ani de studiu aprofundat si multidimensional al mandalelor si poate fi achizitionat numai dupa parcurgerea cursului de baza.

Acesta iti va permite sa lucrezi oricand cu mandale generate instantaneu, pentru beneficiul personal si, in egala masura, al oamenilor cu care lucrezi ca terapeut, coach, trainer, profesor, educator.

*Ramona Andrei, terapeut adlerian, formator si supervizor, art-terapeut, coach adlerian in supervizare, initiata in metoda Ursulei Irrgang de lucru cu mandale de lumina

**Consuella Efrim, formator, consilier dezvoltare personala, Master NLP, Well-being Programes Developer cu 90 de ore de formare in psihoterapia integrativa si 2 ani de formare continua in psihoterapia prin dans si miscare, certificata in psihopedagogie metoda Florian Colceag, colaborator voluntar in proiectul international Cognitia Umana (Laboratoarele de Neurostiinte Lumos)

*** Outdoor Wellness

Inscriere si detalii:
Ramona Andrei: andreiramona0101@yahoo.com, tel. 0721235056
Sau
Consuella Raducu Efrim: consuella.efrim@gmail.com , tel. 0734667733