google + linkedin aplica acum

Dreptul Natural la Fericire

27 Mar. 2017

Dreptul natural la fericire

Atelier de miscare pentru corp si suflet

Bucuresti ∞ luni 27 martie 2017

 

Mult prea devreme invatam ca viata e dura, grea, nemiloasa sau, in cel mai bun caz, compensatorie. Crestem pregatindu-ne prin tot ceea ce facem, de la mecanisme fine ale creierului pana la relatiile noastre cu tot ce ne inconjoara, pentru o astfel de viata.

Apoi o traim. Cum putem. Ne adaptam, ne mai plangem, ne mai avantam inca o data si apoi, de prea multe ori, ajungem iar sa ne intrebam “de ce”.

Si tot ne dam acelasi raspuns invatat cu atata sarg… pentru ca … viata e dura, e grea, uneori nemiloasa si in cel mai bun caz compnsatorie.

 

Cum ne-am pregati si cum am trai viata daca am auzi in mod repetat, de mici, ca nasterea noastra pe Pamant vine cu dreptul divin la Fericire?

 

Dreptul nostru la fericire este unul natural, ca si dreptul de a respira. Venim cu el fara a fi nevoie de a-l castiga, de a-l cuceri, de a-l cere cuiva, de a-l peti sau de a-l merita altfel decat prin simpla noastra prezenta constienta.

 

Cum experimentezi tu fericirea in corp si suflet? Ce este in corpul si dufletul tau atunci cand nu e fericire?

.

Te invitam pe 27 martie intr-o fascinanta experienta de re-conectare cu propria ta fericire sau “ne-fericire” prin intermediul corpului si al miscarii.

 

Pe 20 februarie am onorat si am cerut inimiii sa vindece. Si ea a vindecat. Iar mintea a sustinut-o. Pe 13 martie mintea s-a miscat integrat dansand cu gratie intre cele doua emisfere cerebrale. Si corpul si sufletul le-au sustinut pe amandoua cu aceeasi dedicare ingenua si neconditionata.

 

E randul Sufletului sa miste resorturile conectarii interioare.

 

Ce ti se poate intampla in urma acestei experiente?

* Sa te emotionezi profund in contact cu umanitatea din tine

* Sa fii surprins/a de liniste si pace

* Sa te bucuri de conexiunea autentica cu tine in cel mai inedit mod

* Sa intalnesti oameni frumosi care sa-ti bucure seara si sufletul

* Sa simti ca ai pasit intr-un spatiu in care esti total acceptat cu tot ceea ce esti

 

Te insotim noi, Consuella Efrim si Dana Bucur, pe 27 martie 2017, intre 19.00 si 22.00, in Bucuresti.

 

Consuella Efrim este formator, consilier dezvoltare personala, Master NLP, cu 2 ani de formare continua in Notiuni Introductive, Teoretice si Practice in Psihoterapia prin Miscare si Dans, 90 de ore de formare in psihoterapia integrativa. A urmat cursul de calificare in psihopedagogie metoda Florian Colceag. Este, de asemenea, colaborator voluntar in proiectul international Cognitia Umana al Laboratoarelor in Neurostiinte Lumos.

Mai multe detalii pe http://www.utopiaways.com/uploads/media/diplome-si-certificari-2016_hmqw.pdf

 

Dana Bucur este consilier dezvoltare personala, terapeut intuitiv, cu mai multe formari profesionale sub umbrela The Journey ®, practician al metodei ThetaHealing®. A urmat cursul de calificare in psihopedagogie Florian Colceag si 2 ani de formare continua in Notiuni Introductive, Teoretice si Practice in psihoterapia prin miscare si dans

Mai multe detalii pe www.danabucur.com

 

Inscriere:consuella.efrim@gmail.com si dana@danabucur.com.

Locatia este in Bucuresti, sector 3, (la 2 minute de statia de metrou Piata Muncii).

 

Daca vrei sa afli cateva informatii preliminare despre valoarea terapeutica a miscarii te invitam sa vizitezi pagina de Facebook a Asociatiei Romane de Psihoterapie prin Dans si Miscare https://www.facebook.com/Asociatia-Romana-de-Psihoterapie-prin-Dans-si-Miscare-264654573670552/