google + linkedin aplica acum

De Ce Ne Sperie Frica

8 Mai. 2017

De ce ne sperie frica

Descoperirea comorilor din adancurile intunecate

Nu am putea spune prea multe despre frica. Ne paralizeaza sufleteste de prea multe ori si cuvintele se pierd.

Candva am citit undeva ca poti gasi oameni bravi care sa se avânte intr-un hãu în care ┼čtiu ca se gaseste cel mai de temut balaur, dar adesea nu ai gasi niciun viteaz sa se aventureze intr-o pestera in care nu se stie ce ar putea fi.

De ce are frica atata putere asupra noastra? Pentru ca o respingem. Nu stim sa traim impreuna cu ea. Ne sperie atat de tare pentru ca nu o cunoastem.

Te invitam sa faci cunostinta cu fricile tale intr-un mod inedit, sa o cunosti cu trupul, cu mintea, cu sufletul... si sa experimentam traiul impreuna in echilibru si armonie.

Atelierul prin miscare se adreseaza celor pregatiti sa isi cunoasca demonii si darurile pe care ei incearca sa ni le inmâneze de secole poate, dar noi nu ii lasam sa se apropie suficient.

Te insotim, luni 8 mai intre 19.00 si 22.00, in Bucuresti, in explorarea iprn adancuri... tot noi Consuella Efrim si Dana Bucur, comorile le descoperi tu. Pentru ca esti pregatit(a)!

Consuella Efrim este formator, consilier dezvoltare personala, Master NLP, cu 2 ani de formare continua in Notiuni Introductive, Teoretice si Practice in Psihoterapia prin Miscare si Dans, 90 de ore de formare in psihoterapia integrativa. A urmat cursul de calificare in psihopedagogie metoda Florian Colceag. Este, de asemenea, colaborator voluntar in proiectul international Cognitia Umana al Laboratoarelor in Neurostiinte Lumos.

Mai multe detalii pe http://www.utopiaways.com/uploads/media/diplome-si-certificari-2016_hmqw.pdf

Dana Bucur este consilier dezvoltare personala, terapeut intuitiv, cu mai multe formari profesionale sub umbrela The Journey ®, practician al metodei ThetaHealing®. A urmat cursul de calificare in psihopedagogie Florian Colceag si 2 ani de formare continua in Notiuni Introductive, Teoretice si Practice in psihoterapia prin miscare si dans

Mai multe detalii pe www.danabucur.com

Inscriere:consuella.efrim@gmail.com si dana@danabucur.com.

Locatia este in Bucuresti, sector 3, (la 2 minute de statia de metrou Piata Muncii).

Daca vrei sa afli cateva informatii preliminare despre valoarea terapeutica a miscarii te invitam sa vizitezi pagina de Facebook a Asociatiei Romane de Psihoterapie prin Dans si Miscare https://www.facebook.com/Asociatia-Romana-de-Psihoterapie-prin-Dans-si-Miscare-264654573670552/