google + linkedin aplica acum

Ce este un curs de dezvoltare personala?


Va intrebati ce presupune un astfel de curs? La ce va ajuta? De ce l-ati face? Care-i este scopul?

In cadrul acestui articol vom incerca sa oferim explicatii tuturor acestor intrebari, astfel incat sa puteti sa evaluati mai eficient si personalizat aspectele legate de acest tip de cursuri dedicate sinelui vostru.

Un curs de dezvoltare personala abordeaza anumite tematici axate pe nevoile personale, pe activitatea de zi cu zi si aspecte ce ne pot imbunatati atat calitatea vietii cat si starea personala pe care o atribuim zilnic fiecarei actiuni pe care o intreprindem.

Uneori ajungem sa trecem prin viata fara a ne mai analizam trairile, actiunile, mirandu-ne astfel cum aceasta ajunge sa "treaca pe langa noi", mai exact calitatea experientei de viata nu transpare in actiunile trecute, prezente si probabil nici viitoare.

Prin cursurile de dezvoltare personala se incearca eliberarea constiintei fiecaruia dintre noi de inhibitii, de clisee, poate de anumite tabuuri care reprezinta doar un ansamblu de limite, de bariere auto impuse de care odata debarasati, ajungem sa realizam cum perceptiile personale ajung sa se transforme intr-un mod pozitiv, iar actiunile va vor fi focusate mai mult spre a va da satisfactia de sine de care noi toti avem nevoie.

Un curs foarte apreciat de prietenii Utopia Ways il reprezinta cursul " pasi catre fericire". Poate va suna utopic, insa toti putem contribui pentru o viata mai confortabila, o viata care sa ne faca sa spunem ca da, suntem mai aproape de fericire si chiar fericiti. Toate aceste lucruri incep prin a avea mai multa incredere in propria persoana si in generarea de ganduri pozitive care sa va construiasca un pod solid spre fericirea mult dorita. In cadrul unui astfel de curs nu vi se va da o reteta exacta pentru fericire, pentru ca fiecare percepe fericirea intr-un mod propriu, ci veti fi ghidati sa va intelegeti mai bine, veti interactiona, veti pune intrebari si, mai ales, veti descoperi raspunsuri care vor reprezenta baza catre realizarea acestui plan maret.

Va asteptam sa invatam impreuna unii de la altii ce inseamna fericirea pentru fiecare din noi si pasii care duc catre multumirea de sine, catre fericire.
Dupa un astfel de curs veti constientiza cum incepeti sa percepeti cu alti ochi tot ce este in jurul vostru, tot ce este important pentru voi si ceea ce conteaza pentru ca fericirea sa reprezinte un tel intru totul tangibil si realizabil.

Veti zambi si veti avea o zi luminoasa, plina de incredere si optimism - o prima zi reusita, un prim pas mai aproape de propria fericire.