google + linkedin aplica acum

Incursiune in natura realitatii (workshop dezvoltare personala)

Ne batem, adesea, cu pumnul in piept ca suntem cea mai evoluata creatura (cel putin de pe Terra) gratie unei colectii de abilitati cum ar fi creativitatea, rationamentele abstracte, predictiile, imaginatia si asa mai departe. Toate acestea le putem denumi generic ca fiind capacitati utilizate in gandirea conceptuala. Acest atribut al speciei umane este legat de capacitatea noastra de a inregistra, de a stoca si a folosi acele cunostinte ca experienta (baza) pe care sa ne construim viitoarele decizii, alegeri, reactii, catalogari, etichetari. Cum au loc aceste procese si cat de mult ne ajuta sau, dimpotriva, ne blocheaza, ne frustreaza, ne limiteaza alegerile, avem sansa de a experimenta impreuna in cadrul workshopului cu acelasi nume.

"Dimensiunea mentala organizeaza realitatea prin intermediul gandului. Traiesti aici atunci cand te percepi ca suma a gandurilor, dorintelor, nazuintelor, viselor si fricilor tale." (Deepak Chopra)

Realitatea tine de perceptia noastra, daca nici unul din noi nu ar fi aici sa o perceapa, nu ar fi nimeni sa-i ateste existenta si implicit ...nu ar exista. Realitatea exista pentru noi doar in masura si in maniera in care noi suntem capabili sa o percepem. In cadrul sesiunii "Incursiune in natura realitatii" abordam mecanismele tiparelor de gandire, ideilor preconcepute si implicatiile etichetarii in propria noastra viata.

"Realitatea nu este nimic altceva decât o bănuială colectivă" (Lily Tomlin)

Pentru participare inscrie-te aici.