google + linkedin aplica acum

Curs de Teatru (sesiunea III modul1) via Dana B

Jurnal de bord via Dana B (afla mai multe despre Dana) Joi 25 iulie 2013. Bucuresti, Romania.

Cu masina pe avarii, pe contrasens (stati linistiti, pentru scurt timp) prin Bucuresti am reusit sa ajung la timp la curs. Trafic ... greu pe toate punctele cardinale, iti vine sa te muti ... in aer, ar fi extraordinar sa rutam rapid si sa ne vedem de treaba fara consum inutil de energie in final.

Bun joi (adica ieri) a fost ... o revelatie totala! Pornind cu incalzirea trupului si cu o atentie migaloasa acordata bratelor si mainilor (Doamne o adevarata arta asiatica as spune de care sa dai dovada) ne-am cufundat doi cate doi in privire fara o tinta anume, fara un scop mocnit. Au trecut minute bune si bine a fost. 

Atentia mereu si mereu indreptata catre sinele nostru, al fiecaruia a culminat in momentul in care am invatat sa centram energia intr+un punct si apoi sa o ... avantam in tot corpul. Unii dintre noi erau in reverie (adica si eu)! Motiv pentru care pauza am petrecut+o in aceeasi stare, alaturi de cei care au trait acelasi lucru.

Partea a doua a cursului mi+a adus aproape lucruri cat se poate de surprinzatoare dar Doamne cat de cautate de mine.

Am urnit runda cu un exercitiu foarte surprinzator pentru toti. Ne-am perindat din loc in loc, cu granite demarcate de esarfe si am ales sa ne asezam fiecare unde ne simtim mai bine. Locul in care ne+am asezat purta o locatie iar pe fiecare cand am intors foaia si am aflat unde eram ne+a surprins. Pentru ca fie ne+am regasit (spre exemplu acasa/la munca/spatiul meu/spatiul celorlalti) ori nu ne+am fi vazut la prima vedere ce+i drept acolo. 

Si nu ne+am oprit aici. Dintr+o minunata mica geanta de poveste fiecare a scotocit (fara sa se uite) si a ales ceva. Eu ... o pensula. Ce am facut cu ea? Nimic. Si atunci? Am scris despre ea ... si ne+am regasit fiecare printre randuri ...O experienta foarte interesanta!

Si iata cum catre final fiecare cu poezia lui a trebuit sa o interpreteze, ceilalti fiind observatori. Stari traite (unele o adevarata provocare) sugerate de cei din ... audienta, au scos la iveala surprindere, descarcare, exaltare chiar.

Iar ca de obicei la final fiecare a parcurs constatarile din cele 4 ore ... traite. Lucru facut si la inceput de curs.

Ne vedem joia viitoare, bine? Frumusete si armonie voua!